Ulogujte se

Elba novi Džejms Bond?

Britanski glumac Idris Elba (42) sve je bliži ulozi Džejmsa Bonda, a u grupi onih koji njega vide kao slijedećeg agenta 007 je i Ejmi Paskal, predsjednica filmskog odeljenja Sony Entertainmenta.

O tome da će slijedeća inkarnacija Bonda "promućkati, a ne promešati" franšizu i da bi Elba (The Wire, Luther) mogao da bude prvi tamnoputi agent 007 priča se već nekoliko godina. Da je to sve izvesnije, potvrđeno je nakon hakerskog napada na Sony.

Hakerska grupa "Čuvari mira", koja je uspela da "zabrani" film "The Interview", pustila je još jednu seriju mejlova zasposlenih u kompaniji Sony u javnost, a među njima je i onaj u kome Ejmi Paskal piše Elizabet Kantilon, bivšoj izvršnoj potpredsjednici distrubitera Džems Bond franšize "Columbia Pictures".

"Idris bi trebalo da bude sledeći Bond", piše između ostalog u mejlu koji je poslat 4. januara 2014. godine.

Ova ideja odavno ima veliku podršku fanova, a i sjajni Britanac je prilično zagrijan za ovu ideju, pa je ranije rekao da bi rado prihvatio ulogu.

Aktuelni i veoma uspješni 007 Danijel Krejg trenutno snima novi nastavak serijala po imenu "Spectre". On bi trebalo da se pojavi u bioskopima 6. novembra, a Krejgov ugovor predviđa još jedan film nakon toga.

Inače, očekuje se da hakeri objave još podataka o novom Bondu, jer se već spominjalo to da je procurio scenario, kao i da je "Spectre" već pošteno probio budžet.

Ostavite komentar

Unesite sva polja označena sa zvjezdicom (*).