Ulogujte se

Uskoro novi srpski filmski hit - učestvuju i svjetski producenti!

Dvojica hitmejkera srpske kinematografije Miloš Avramović i Danilo Bećković udružili su snage sa producentom Markom Paljićem na novom filmskom projektu pod nazivom "Čulova iskušenja", koji već u pripremi privlači veliku pažnju svjetskih produkcijskih kuća.

Avramović i Bećković, koji su svojim filmovima "Јužni vetar" i "Mali Budo" vratili publiku u bioskope i postigli rekordnu gledanost, ali i izrazito pozitivne kritike stručne javnosti, prihvatili su se scenarija koji potpisuje Dimitrije Vojnov, a koji nas vodi kroz priču o mladom sjevernokorejskom fudbaleru Čulu i njegovom pratiocu iz tajne službe, koji završavaju u srpskom fudbalskom klubu, a zbog razlike u kulturi i poimanju fudbala neminovno dolazi do međusobnog nerazumijevanja.

Zamišljen kao napet, ali zabavan i dinamičan film, "Čulova iskušenja", biće mješavina više žanrova - crne komedije, sportske drame i akcionog trilera, koji će na interesantan način prikazati kako Beograd i sva njegova iskušenja vidi ambiciozni sportista koji dolazi iz konzervativne sredine.

Upravo ove vrijednosti prepoznala je jedna od najuspejšnijih svjetskih producentskih kuća Lewis Pictures koja će uložiti milion dolara u ovaj projekat. Lewis Pictures je najprestižnija i najinovativnija produkcijska kuća u Јužnoj Koreji, koja je sa Warner Brosom i produkcijskom kućom Breda Pita radila velike hit filmove za Netflixks, prikazane na najprestižnijim svjetskim festivalima kao što su Kan i San Sebastijan. Paraleno učestvujući na filmu "Čulova iskušenja", Lewis Pictures producira i novi film Džeralda Batlera "Afterburn".

"Čulova iskušenja" počinju da se snimaju naredne godine, režija će biti povjerena Danilu Bećkoviću, izvršna produkcija Milošu Avramoviću, producent filma je Marko Paljić, dok će jednu od glavnih uloga igrati Sergej Trifunović.

- Smatramo da će saradnja sa ovakvom produkcijskom kućom omogućiti našem filmu izuzetnu internacionalnu vidljivost. Istovremeno, ovo je jedinstvena prilika za povezivanje sa Јužnom Korejom, jednom od najmoćnijih kinematografija svijeta, kao i sa jednom od vodećih svjetskih produkcijskih kuća, ali i veliko priznanje za srpsku kinematografiju - istakao je  Bećković.

Ostavite komentar

Unesite sva polja označena sa zvjezdicom (*).