Ulogujte se

Mandić: U Sarajevu je počinjen genocid nad Srbima

Udruženje porodica nestalih Sarajevsko-romanijske regije u potpunosti podržava formiranje nezavisne međunarodne komisije koja bi na objektivan i nepristrasan način utvrdila stradanje Srba u Sarajevu u periodu od 1991. godine do 1995. godine, rekao je Srni predsjednik Udruženja Milan Mandić.

  • 0

Narednih dana o formiranju komisija za utvrđivanje istine

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da će Vlada Srpske narednih dana donijeti odluku o početku procedure za formiranje međunarodnih komisija za utvrđivanje istine o stradanju svih naroda na području srebreničke regije i o stradanju Srba u Sarajevu.

  • 0

Dodik: Cilj da se dođe do istine o Srebrenici

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da mu je namjera da se dođe do istine i da u Izvještaj o Srebrenici bude uključeno stradanje Srba, a ne da bude umanjen zločin koji se desio nad bošnjačkim narodom.

  • 0

Migranti pokušali pješke da pređu Drinu pa ostali na "ničijoj zemlji"

Grupa ilegalnih migranata danas se upustila u rizičan pokušaj prelaska rijeke Drine na području Zvornika s namjerom da iz Srbije stignu na teritoriju BiH. Međutim, u pokušaju su ih spriječili službenici Granične policije BiH i vodostaj koji je počeo da raste, zbog čega se migranti sada nalaze na ostrvu bez mogućnosti da se vrate ili nastave put.

  • 0

Protesti u Bihaću zbog migrantske krize

Stotinjak stanovnika Bihaća danas se okupilo na Gradskom trgu kako bi izrazili nezadovoljstvo zbog migrantske krize koja mjesecima traje na području njihovog grada.

  • 0

Čubrilović: Treba istražiti događaje u Srebrenici i uzeti u obzir sve žrtve

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović istakao je da je za očekivati da bude formirana stručna međunarodna komisija koja će naučno i objektivno istražiti događaje u Srebrenici i oko nje, ali da će obuhvatiti period od 1992. do 1995. godine i uzeti u obzir sve žrtve na tom prostoru.

  • 0
Subscribe to this RSS feed