Ulogujte se

Stevandić nezadovoljan radom srpskih predstavnika u institucijama BiH

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić izrazio je danas nezadovoljstvo radom srpskih predstavnika u institucijama BiH, koji, kako kaže, ne čine ništa da se preko bezbjednosnih agencija i ministarstva u kojima participiraju procesuira najnovija ratnohuškačka izjava bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića.

  • 0

Dodik za RTRS: Tajno naoružavanje u FBiH predstavlja ozbiljan problem

Tajno naoružavanje i skladištenje oružja u Federaciji BiH, predstavlja ozbiljan problem, poručio je za RTRS predsjednik Republike Srpske, Milorad Dodik, komentarišući izjave člana Predsjedništva BiH i lidera SDA Bakira Izetbegovića da se oružje proizvodi za "ne daj bože".

  • 0

Vigemark: Za BiH najvažnije da izbori budu održani u oktobru

Šef Delegacije EU u BiH Lars-Gunar Vigemark izjavio je da je za BiH najvažnije da predstojeći opšti izbori budu održani u oktobru, a da sprovođenje izbornih rezultata u najvećoj mjeri zavisi od implementacije presude Ustavnog suda BiH u predmetu "Ljubić".

  • 0

Sastanak predstavnika ekonomsko-socijalnih savjeta Srpske i Grčke

U Banjaluci je u završena svečana sjednica Ekonomsko-socijalnog savjeta Republike Srpske i prvi bilateralni susret predstavnika ovog tijela sa predstavnicima Ekonomsko-socijalnog savjeta Grčke.Prvom bilateralnom sastanku predstavnika ekonomsko-socijalnih savjeta Republike Srpske i Grčke prisustvovala je predsjednica Vlade Srpske Željka Cvijanović.

  • 0

Zvaničnici Srpske čestitali 26. godišnjicu RTRS-a

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je generalnom direktoru Radio-televizije Republike Srpske Drašku Milinoviću, i svim zaposlenim u našoj medijskoj kući, 26. godišnjicu RTRS-a i poželio puno uspjeha u daljem radu.

  • 0

Izvještaj protiv tri lica kod kojih je pronađen kokain

Uprava za organizovani i teški kriminal MUP-a Republike Srpske dostavila je Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka izvještaj protiv Mirčeta Kerkeza i Srđana Velimirovića iz Banjaluke i Nikole Gajića iz Laktaša, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga.

  • 0
Subscribe to this RSS feed