Ulogujte se

Dodik: Predložićemo izmjene Zakona o zastavi

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas u Banjaluci da nije srećan što je pronađeno polovično rješenje kada je riječ o isticanju simbola u Predsjedništvu BiH, te da će biti predložene izmjene i dopune Zakona o zastavi da bi zakonskim odredbama bilo uvršteno isticanje zastave Republike Srpske.
  • 0

Strane sudije su pitanje za Parlamentarnu skupštinu BiH

Sudija Ustavnog suda BiH Zlatko Knežević izjavio je danas za Srnu da je pitanje učešća stranih sudija u radu Ustavnog suda BiH za Parlamentarnu skupštinu BiH i naglasio da Ustav BiH više od deceniju dopušta da taj parlament donese zakon o drugačijem načinu izbora tih sudija.

  • 0

Helikopterski servis Srpske: Netačne tvrdnje Miladina Stanića

Helikopterski servis Republike Srpske je od operativne upotrebe novog helikoptera 18 puta izveo medicinski transport životno ugroženih pacijenata i nije letio 1. decembra u rejonu Prnjavora kako tvrdi poslanik SDS-a u Narodnoj skupštini Miladin Stanić, saopšteno je danas iz ovog servisa.

  • 0

Kojić: Optužnica protiv Drekovića veoma brzo

Direktor Republičkog centra za istraživanje rata, ratnih zločina i traženje nestalih lica Milorad Kojić izjavio je Srni da je hapšenje nekadašnjeg komandanta Četvrtog korpusa takozvane Armije BiH Ramiza Drekovića rezultat veoma aktivne saradnje Centra sa tužiocem Tužilaštva BiH i da bi optužnica u ovom predmetu trebalo da bude podignuta veoma brzo.

  • 0
Subscribe to this RSS feed