Ulogujte se

Univerzitetska bolnica Foča dobila savremeni CT aparat

U Univerzitetskoj bolnici Foča danas je pušten u rad savremeni CT aparat, u vrijednosti milion i po maraka, nabavljen u okviru projekta modernizacija ove ustanove za koji je Vlada Republike Srpske izdvojila 16,3 miliona KM, a podrazumijeva rekonstrukciju i dogradnju centralnog objekta, nabavku nove opreme i adaptaciju nove Poliklinike.

  • 0

Galić: Policija FBiH ne može u Srpsku

Direktor Granične policije BiH Zoran Galić poručio je da ne postoji mogućnost za angažovanje policije FBiH na teritoriji Republike Srpske jer bi to značilo kršenje zakona.

  • 0

Rad parlamenta blokira SNSD, a prati ga HDZ

Rad Parlamenta Bosne i Hercegovine blokira SNSD, a prati ga HDZ. To je potpuno jasno. Ukoliko se nastavi sa blokadom onda treba iskoristiti sve metode, poput promjene parlamentarne većine, kazao je za N1 ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH i predsjednik SDS-a, Mirko Šarović.

  • 0

Ko će sjesti u fotelju direktora SIPA-e?

U trci za prvog čovjeka Državne agencije za istrage i zaštitu – SIPA i kandidati koji su počinili krivična djela. Ministar Dragan Mektić tvrdi da su bezbjednosne provjere u toku i da će ishod zavisiti od njihovog rezultata.

  • 0

Zatvara se jama "Stranjani"

Vršilac dužnosti direktora Rudnika mrkog uglja Zenica Edin Pašić rekao je da danas počinje zatvaranje jame "Stranjani", u skladu sa dogovorom postignutim sa predstavnicima sindikata.

  • 0

Borenović: Trenutno stanje u državi je rezultat izbornih prevara, manipulacija i prijetnji

„Kada se izbori dobiju na osnovu prevara, manipulacija i prijetnji, što je potvrđeno i u izvještaju OEBS-ove Kancelarije za demokratske institucije i ljudska prava, epilog može biti samo ovakav – da prođe čitava godina bez dogovora o formiranju vlasti“, rekao je predsjednik PDP-a Branislav Borenović, na godišnjicu Opštih izbora u BiH, održanih 7.oktobra 2018. godine.

  • 0
Subscribe to this RSS feed