Ulogujte se

U Moskvi veliko interesovanje za ponudu Srpske

U Moskvi je danas otvoren 23. Međunarodni sajam turizma, na kojem su ruske agencije i tur operateri danas iskazali veliko interesovanje za ponudu i programe Turističke organizacije Republike Srpske.

"Posebno interesovanje vlada za ponudu zdravstvenog turizma i naših banjskih centara, ali i za zimske centre u Srpskoj, imajući u vidu da smo na pragu zimske turističke sezone", rečeno je u TORS-u.

Iz ove organizacije navode da Turistička organizacija Srpske ove godine najatraktivniju ponudu Srpske predstavlja kao specijalni gost na izložbenom prostoru Turističke organizacije Srbije.

"Ruske agencije zainteresovane su i za zajedničke ture kroz Srbiju i Republiku Srpsku, zbog blizine tržišta i atraktivnih destinacija", rekli su u TORS-u.

Podršku u realizaciji nastupa TORS-a i promotivnih aktivnosti na ovoj manifestaciji pružilo je i Predstavništvo Republike Srpske u Ruskoj Federaciji.

Međunarodni sajam turizma u Moskvi jedna od najznačajnijih međunarodnih manifestacija iz oblasti turizma, koja za stručnu i poslovnu javnost predstavlja važan izvor informisanja o trendovima u ovoj oblasti, ali i značajno mjesto uspostavljanja poslovnih kontakata i saradnje.

Sajam, koji traje do četvrtka, 21. septembra, okupio 650 izlagača iz više od 60 zemalja.

Ostavite komentar

Unesite sva polja označena sa zvjezdicom (*).