Ulogujte se

Vlada Srpske o Zakonu o registru zaposlenih na budžetu

Vlada Republike Srpske razmatra danas Prijedlog zakona o registru zaposlenih kod korisnika budžetskih sredstava Srpske, te Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o naučnoistraživačkoj djelatnosti i tehnološkom razvoju.

Na dnevnom redu današnje sjednice je i informacija o primjeni smjernica za postupanje republičkih organa uprave o učešću javnosti i konsultacijama u izradi zakona, te informacija o projektu rekonstrukcije, izgradnje i opremanja objekata četiri psihijatrijske ustanove u Republici Srpskoj.

Ministri bi danas trebalo da razmatraju i prijedlog odluke o izradi šumskoprivrednih osnova za šume u privatnoj svojini čija je važnost istekla, te prijedlog odluke o pokretanju postupka dodjele koncesije za eksploataciju izvorske vode na lokaciji "Rakovica-Bukovica" opština Kozarska Dubica.

Na dnevnom redu je i prijedlog odluke o utvrđivanju uslova za dodjelu koncesije posredstvom pregovaračkog postupka za izgradnju i korišćenje male hidroelektrane "Kućna turbina" na rijeci Vrbas, opština Mrkonjić Grad.

Ministri bi trebalo da razmatraju i prijedlog rješenja o imenovanju disciplinske komisije za vođenje disciplinskog postupka protiv državnih službenika koje postavlja Vlada Republike Srpske, saopšteno je iz Biroa Vlade za odnose sa javnošću.

Ostavite komentar

Unesite sva polja označena sa zvjezdicom (*).