Ulogujte se

Policajci za noć iz rijeka izvukli pet osoba

Pripadnici MUP-a RS su tokom protekle noći spasili pet života na području Doboja, Gradiške i Prijedora, potvrđeno je RTRS-u.

Potvrđeno je da je u 20.35 časova, brzom intervencijom dobojskih policajaca, kao i vatrogasne službe i službe hitne pomoći, iz rijeke Spreče spaseno dvoje maloljetnika, kao i vozač Armin S. (22), a koji je tojotom sletio u ovu rijeku.

Požrtvovanost sat kasnije, odnosno u 21.45 časova, pokazuju i policajci iz Gradiške, koji su iz korita rijeke Save izvukli su G.Đ. (39), a koji je pokušao samoubistvo.

Već 15 minuta nakon ponoći, policajac Slađan Dačić (28), koji u tim momentima nije bio na dužnosti, iz rijeke Sane u Prijedoru je spasio M.N. (22), a koji je, vjerovatno, pokušao da se ubije skokom u rijeku.

 "Vidjevši da je lice skočilo, Slađan Dačić koji je u tom momentu prolazio vozilom, napustio je vozilo, skočio u Sanu i oko 200 metara nizvodno, izvukao lice iz rijeke, kojem je potom medicinsku pomoć pružila Služba hitne pomoći Doma zdravlja Prijedor", navodi se u saopštenju.

Iz PU Prijedor ističu da je policajac Slađan Dačić na ovaj način pokazao da su policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, bez obzira da li su na dužnosti ili ne, spremni žrtvovati svoje živote kako bi spasili druge.

Ostavite komentar

Unesite sva polja označena sa zvjezdicom (*).