Ulogujte se

Početak uklanjanja naplatnih kućica zavisi od Kancelarije za razmatranje žalbi BiH

Početak uklanjanja naplatnih kućica na magistralnom putu Banjaluka-Klašnice zavisi od Kancelarije za razmatranje žalbi BiH, koja se još nije izjasnila po žalbi drugoplasiranog preduzeća na tenderu za izbor izvođača radova, potvrđeno je Srni u preduzeću "Putevi Republike Srpske".

U "Putevima" ističu da su nakon tenderske procedure izbora najpovoljnijeg izvođača radova na uklanjanju naplatnih kućica izabrana preduzeća "MG mind" i "MIG elektro" iz Mrkonjić Grada, sa iznosom od 1.300.000 KM.

Na ovaj izbor drugoplasirano preduzeće na tenderu, konzorcijum "Prijedorputevi/Kozaraputevi" podnijelo je žalbu, koju su "Putevi Srpske" odbacili kao neosnovanu i ona je proslijeđena Kancelariji za razmatranje žalbi BiH.

Kancelarija za razmatranje žalbi BiH još se nije izjasnila po ovoj žalbi, od čega zavisi i početak radova.

PDP: Ukoloniti naplatne kućice

Banjalučki odbor PDP-a apelovao je na gradsku vlast da od republičkih organa zatraži hitno uklanjanje nefunkcionalnih naplatnih kućica na putu Banjaluka-Klašnica.

U saopštenju iz Gradskog odbora PDP-a navode da je sinoć na tom mjestu u saobraćajnoj nezgodi teško povrijeđen jedan Banjalučanin, te da je i tokom novogodišnjih praznika poginuo jedan turista.

Ostavite komentar

Unesite sva polja označena sa zvjezdicom (*).