Ulogujte se

Zvaničnici Srpske čestitali 26. godišnjicu RTRS-a

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je generalnom direktoru Radio-televizije Republike Srpske Drašku Milinoviću, i svim zaposlenim u našoj medijskoj kući, 26. godišnjicu RTRS-a i poželio puno uspjeha u daljem radu.

"Zahvaljujući profesionalnom izvještavanju i raznovrsnom programskom sadržaju Radio-televizija Republike Srpske zadržala je standarde javnog RTV servisa i ostala nezaobilazan izvor informisanja naše javnosti. Želim vam da ostanete istrajni u poštovanju istinskih vrijednosti i standarda novinarske profesije i da kao javni servis nastavite raditi u najboljem interesu građana i javnosti" navedeno je u čestitki predsjednika Dodika.

Predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je čestitku generalnom direktoru Radio-televizije Republike Srpske Drašku Milinoviću, povodom 26 godina postojanja i rada naše medijske kuće.

"Povodom 26 godina postojanja i rada Radio-televizije Republike Srpske, rukovodstvu, uredništvu, novinarima i svim zaposlenima, u ime Vlade Republike Srpske i u svoje ime, upućujem najsrdačnije čestitke", istakla je Cvijanovićeva.

Tokom nepune tri decenije postojanja i rada, poštujući visoke standarde struke, dali ste nemjerljiv doprinos afirmisanju i jačanju Republike Srpske.

Svojim objektivnim i pravovremenim informisanjem javnosti, Radio-televizija Republike Srpske je dokazala da je u funkciji istine i tačnosti i da pripada svim građanima Republike Srpske.

"U nastojanju da i u narednom periodu zadržite stečeno povjerenje i nastavite snaženje i razvoj javnog servisa na profesionalan i odgovoran način, želim vam još mnogo godina uspješnog rada", navodi se u čestitki predsjednice Cvijanović.

I predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović u ime Narodne skupštine, kao osnivača, i u svoje ime, Radio-televiziji Republike Srpske uputio je iskrene čestitke povodom 26 godina postojanja i rada.

"Očekujemo da RTRS, u skladu sa najvišim profesionalnim standardima i kodeksima, informiše javnost o svim važnim političkim, ekonomskim, socijalnim, kulturnim, naučnim i sportskim događajima u Republici Srpskoj, Bosni i Hercegovini, regionu i svijetu", naveo je predsjednik Čubrilović u čestitki.

Čubrilović je Televiziji Republike Srpske poželio da bude istinski javni servis Republike Srpske i da za potrebe građana, na najprofesionalniji i najobjektivniji način, prenosi informacije i ostane jedan od najvažnijih medijskih stubova Republike Srpske i u budućnosti.

"U ime Narodne skupštine izražavam zahvalnost svima koji su radili na uspostavljanju Radio-televizije Republike Srpske u teškom vremenu prije 26 godina i svima onima koji su u proteklim godinama izgrađivali RTRS u respektabilan javni TV servis Republike Srpske", naveo je Čubrilović.

Poslednja izmjenačetvrtak, 19 April 2018 11:57

Ostavite komentar

Unesite sva polja označena sa zvjezdicom (*).