Ulogujte se

Nastavljena akcija "Silva"

Doskorašnji direktor Šumskog gazdinstva "Romanija" Sokolac Dragan Vidojević priveden je u akciji "Silva", koju je rano jutros nastavila da provodi Uprava kriminalističke policije MUP-a Republike Srpske, nezvanično saznaje Srna.

MUP Republike Srpske nastavio je akciju "Silva" u kojoj preduzima mjere i radnje prema licima za koja se sumnja da su izvršila više krivičnih djela iz oblasti privrednog i opšteg kriminala, potvrđeno je Srni u MUP-u Srpske.

Više detalja o nastavku akcije biti poznato tokom dana.

Pripadnici MUP-a Srpske uhapsili su 12. juna 21 lice koje se sumnjiči da je na području Sokoca, Rogatice i Pala izvršilo više krivičnih djela.

Uhapšena su lica čiji su inicijali Ž.Z. /34/, M.N. /32/, M.K. /61/, D.Đ. /45/, D.K. /33/, D.A. /35/, M.L. /53/, D.V. /40/, D.K. /53/, B.A. /34/, N.A. /30/, R.G. /47/, G.V. /45/, M.S. /31/, S.B. /32/, M.N. /29/, V.B. /52/ Ј.B. /35/, svi sa Sokoca, te N.Ј. /30/, B.L. /37/ i A.K. /27/ sa Pala.

Uhapšeni su osumnjičeni za pustošenje šuma, krađu, zloupotreba službenog položaja ili ovlaštenja, nesavjestan rad u službi, neprijavljivanje krivičnog djela ili učinioca, falsifikovanje ili uništavanje službene isprave, sprečavanje dokazivanja, falsifikovanje znakova za obilježavanje robe mjera i tegova, utaja poreza i doprinosa i nedozvoljena trgovina.

Od 21 lica uhapšenog u akciji "Silva", 16 je pušteno da se brani sa slobode, dok je za pet lica predložen pritvor.

Ostavite komentar

Unesite sva polja označena sa zvjezdicom (*).