Ulogujte se

Luka Petrović preuzeo dužnost direktora

Dosadašnji gradonačelnik Trebinja Luka Petrović danas je preuzeo dužnost vršioca dužnosti generalnog direktora "Elektroprivrede Republike Srpske".

Nadzorni odbor "Elektroprivrede Republike Srpske" u petak, 16. novembra, imenovao je Petrovića za vršioca dužnosti generalnog direktora ovog preduzeća, nakon što je ostavku na ovu dužnost, iz ličnih razloga, podnijela Radmila Čičković.

Petrović je juče, posljednjeg dana na mjestu gradonačelnika, došao u Skupštinu grada da se oprosti od gradskih obornika i direktora javnih ustanova.

U obraćanju je podsjetio da je lokalna uprava, koju je predvodio, u proteklom periodu stvorila dobru radnu atmosferu, podmladila Gradsku upravu, formirala funkcionalne mjesne zajednice, napravila srednjoročni plan kapitalnih investicija i pokrenula 32 socijalna programa, naglasivši da su imali i dobru saradnju sa Eparhijom zahumkso-hercegovačkom.

Poručio je da njegova vrata na novoj dužnosti ostaju otvorena svima iz Gradske uprave, za sve što im bude trebalo.

Petrović je napomenuo da ga ja izborni rezultat delegirao na novu dužnost, dodavši da smatra da će na novoj funkciji uspjeti  da i više pomogne Trebinju i Hercegovini.

Dodao je da će vršilac dužnosti gradonačelnika biti njegov dosadašnji zamjenik Mirko Ćurić, a da bi izbori trebalo da budu raspisani u zakonskom roku od 90 dana. Očekuje da će sve proći u mirnoj atmosferi.

Ostavite komentar

Unesite sva polja označena sa zvjezdicom (*).