Ulogujte se

Odbor za bezbjednost NSRS o hapšenju pripadnika Specijalne policije

U Banjaluci je u toku sjednica Odbora za bezbjednost Narodne skupštine Republike Srpske na kojoj se razmatra izvještaj o aktivnostima Ministarstva unutrašnjih poslova Srpske, povodom hapšenja pripadnika Specijalne policije osumnjičenih za učešće u oružanoj pljački na auto-putu Banjaluka - Gradiška, prošle godine. Sjednici prisustvuje i ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske, Dragan Lukač.

Banjalučki Okružni sud odredio je u subotu, 16. januara,jednomjese;ni pritvor pripadnicima Specijalne policije Republike Srpske Goranu Parašu, Vladanu Maliću i Aleksandru Popoviću, osumnjičenim za oružanu pljačku 600.000 KM iz blindiranog vozila kompanije "Sektor sekjuriti" 22. septembra prošle godine na auto-putu Banjaluka-Gradiška.

Osim njih, jednomjesečni pritvor određen je i zaposlenom u kompaniji "Sektor sekjuriti" Danijelu Kuzmiću i suvlasniku auto-kuće plac za prodaju vozila "Kvatro" Olegu Bandi, dok su pripadnici Specijalne policije Željko Inđić i Goran Janjuz pušteni da se brane sa slobode.

Ostavite komentar

Unesite sva polja označena sa zvjezdicom (*).