Ulogujte se

Zvornik: Ubijen dvogodišnji dječak, roditelji priznali zločin

Dvogodišnji dječak čiji je nestanak prijavljen u Zvorniku ubijen je i zakopan u ovom gradu, a za ovo stravično ubistvo osumnjičeni su nevjenčani supružnici. Naime, Policijska stanica Zvornik zaprimila je prijavu od strane oca o nestanku dvogodišnjeg djeteta, a potom je tijelo mališana, starog 20 mjeseci, pronađeno.

Prijava je zaprimljena 18. avgusta, a dijete je nestalo u noći između 16. i 17. avgusta. Pripadnici Stanice javne bezbjednosti Zvornik uhapsili su nevjenčane supružnike M.S. i F.D. zbog sumnje da su počinili teško ubistvo.

- Nestanak dječaka prijavljen je 18. avgusta u Policijsku stanicu Zvornik, a prijavljeno je da se u noći između 16. i 17. avgusta zajedno sa F.D. udaljio od kuće. Operativnim radom na terenu policijski službenici došli su do saznanja da su lica F.D. i M.S. najvjerovatnije oduzeli život dječaku - navedeno je iz CJB Bijeljina.

Od strane policajaca, osumnjičeni su uhapšeni i u toku kriminalističke obrade priznali su da su ubili dječaka starog 20 mjeseci.

- Oni su i opisali sam način izvršenja ovog stravičnog djela - rekli su iz policije. Tokom kriminalističke obrade pokazali su mjesto na kojem su tijelo nesretnog dječaka zakopali.

- Lica M.S. (38) i njegova nevjenčana supruga F.D. (34) iz Zvornika, danas će uz izvještaj o sumnji da su počinili teško ubistvo biti predati u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom tužilaštvu u Bijeljini - rekla je Aleksandra Simojlović, portparol CJB Bijeljina.

Ostavite komentar

Unesite sva polja označena sa zvjezdicom (*).