Ulogujte se

Za stan ambasadora u Amanu izdvojeno 150.000 KM

Ministarstvo inostranih poslova u Savjetu ministara u posljednje dvije i po godina izdvojilo je 150.000 KM za stan od 270 kvadratnih metara u Amanu u kojem živi ambasador BiH u Јordanu Haris Lukovac, iako se u sklopu ambasade nalazi luksuzan stan od 220 kvadrata, piše "Dnevni avaz".

  • 0

DNS očekuje oko 100.000 glasova na izborima

Predsjednik Demokratskog narodnog saveza Marko Pavić očekuje da će DNS na predstojećim opštim izborima u BiH osvojiti oko 100.000 glasova, odnosno da će imati 12 do 15 poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske, te dva poslanika u Parlamentarnoj skupštini BiH.

  • 0

Dodik: Ne prihvatam lešinarenje koje nameće opozicija u Srpskoj

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je predsjednik Anketnog odbora /formiranog Odlukom Narodne skupštine s ciljem sagledavanja svih relevantnih činjenica vezanih za slučaj stradanja Davida Dragičevića/ Branislav Borenović pokazao svoju nesposobnost i prizeman politički karakter jer je u zaključke ovog odbora unio svoje političke stavove koji su poznati od ranije.

  • 0

BANjA LUKA - Nova dionica Istočnog tranzita od sutra i zvanično u funkciji

Novoizgrađena dionica Istočnog tranzita, na čiju se gradnju čekalo duže od 30 godina, sutra će i zvanično biti puštena u promet. Sa puštanjem ove saobraćajnice, zajedno sa novim kružnim tokom u Rebrovcu, biće značajno ubrzan saobraćaj u gradu i smanjene gužve u jutarnjim i poslijepodnevnim „špicevima“.
  • 0
Subscribe to this RSS feed