Ulogujte se

Đokić: Naredne sedmice o kandidatima koalicije

Lider Socijalističke partije Petar Đokić najavio je da će sljedeće sedmice biti održan širi koalicioni sastanak na kojem bi trebalo da budu usaglašeni stavovi u vezi sa kandidatima koalicije za predstojeće izbore.

  • 0

Balabanu za "bijeli hljeb" 51.000 maraka

Budimiru Balabanu, doskorašnjem predsjedniku Skupštine grada Banjaluka, na ime "bijelog hljeba" do danas je isplaćeno 30.776 maraka ili iznos ravan čak 86 prosječnih penzija, pošto je predsjednik novoformirane partije Sloboda odlučio da ovu privilegiju iskoristi u potpunosti, saznaje Blmojgrad.

  • 0

Košarac: Nastojanja stranaca da nameću rješenja bez rezultata

Predsjedavajući Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Staša Košarac smatra da je loše da dio stranaca zajedno sa jednom stranom u BiH, najčešće bošnjačkom, priprema rješenja i ističe da je nula krajnji rezultat.

  • 0

Holandija odbila da izruči Herendu

Pravosudni organi Holandije zvanično su obavijestili Ministarstvo pravde BiH da odbijaju molbu za izručenje u BiH Nedžada Herende, bivšeg pripadnika zloglasne paravojne formacije "Ševe" saznaje se iz Ministarstva pravde BiH.

  • 0

Tadić: Nećemo odustati od tužbe protiv Mektića

Ogranak ruskog Moto-kluba "Noćni vukovi" iz Republike Srpske neće odustati od tužbe protiv ministra bezbjednosti BiH Dragana Mektića i drugih koji su sa njim učestvovali u plasiranju laži i rušenju ugleda ovog moto-kluba koji njeguje pravoslavlje, rekao je Srni potpredsjednik ogranka Goran Tadić.

  • 0

Čović: Opšti izbori biće raspisani u maju

Hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović izjavio je da u BiH neće biti nikakvih nametanja rješenja sa strane, bilo da je riječ o izmjenama Izbornog zakona ili racionalizaciji organizacije BiH, jer to, kao i ostala ozbiljna pitanja mora biti rezultat unutrašnjeg političkog dogovora i konsenzusa.

  • 0

Košarac u posmatračkoj misiji predsjedničkih izbora u Rusiji

Predsjedavajući Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH i predsjedavajući Grupe prijateljstva za Srednju i Istočnu Evropu parlamenta BiH Staša Košarac učestvovaće u posmatračkoj misiji u Moskvi, koja će od danas do ponedjeljka, 19. marta, nadgledati izbore za predsjednika Ruske Federacije.

  • 0
Subscribe to this RSS feed