Ulogujte se

Dodik-Fild: Srpska posvećena evropskim integracija

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je tokom današnjeg razgovora sa britanskim ambasadorom u BiH Metjuom Fildom u Banjaluci da je Srpska ispunila sve obaveze iz Reformske agende i da je veoma posvećena evropskim integracijama.

  • 0

Potjernica za drugim napadačem na novinara Kovačevića

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač rekao je da će biti raspisana potjernica za drugim licem koje je osumnjičeno za učešće u nedavnom napadu na novinara Televizije BN Vladimira Kovačevića.

  • 0

Suđenje za zločine nad Srbima u Orašju 1992.

U nastavku suđenja desetorici optuženih za zločine nad Srbima u Orašju 1992. godine, svjedok Tužilaštva BiH Ljubomir Pavić rekao je da je njegov brat Vid poginuo od granate dok je pokušavao da spasi brata Čedomira kojeg je druga granata teško ranila kada su odvedeni iz logora da kopaju tranšee.

  • 0

Za smještaj Direkcije biće utrošeno skoro 15 umjesto tri miliona KM

Odlazeći saziv Savjeta ministara pripremio je odluku kojom bi trebalo da bude riješen trajni smještaj Direkcije za koordinanciju policijskih tijela BiH kojom je predviđeno da, umjesto tri miliona KM za obnovu prostorija preduzeća "Zrak", bude potrošeno 14,4 miliona KM za kupovinu dijela objekta Studentski centar u Nedžarićima u kome je ta direkcija već smještena, navodi se u dokumentima koji su u posjedu Srne.

  • 0

Upozorenje Mektiću na problem uspostavljanja oficira za vezu

Komesar za migracije, unutrašnje poslove i državljanstvo u Evropskoj komisiji Dimitris Avramopulos upozorio je ministra bezbjednosti u Savjetu ministara Dragana Mektića na problem u vezi sa uspostavljanjem oficira za vezu sa Evropolom, te izrazio uvjerenje da će to biti završeno do 30. septembra, što bi značilo posvećenost rješavanju bezbjednosnih izazova u regionu.

  • 0

Cvijanovićeva i Malešević poručili da će djeca dobiti potrebnu pomoć

Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović i ministar prosvjete i kulture Dane Malešević poručili su da će Vlada Srpske obezbijediti svu potrebnu pomoć i podršku učenicima i nastavnicima Srednjoškolskog centra "Istočna Ilidža" koji su u Italiji imali saobraćajnu nezgodu.

  • 0

Zbog klevete Mektić mora platiti Tadićevoj 3.000 KM

Opštinski sud u Sarajevu naredio je ministru bezbjednosti BiH Draganu Mektiću da zbog klevete mora isplatiti v. d. glavne tužiteljke Gordani Tadić 3.000 maraka s uračunatim kamatama, počevši od 11. avgusta prošle godine, saznaje “Avaz“.

  • 0

Bivšem borcu 10.000 KM za završetak izgradnje kuće

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas na Јahorini da će njegovog kabinet uplatiti 10.000 za završetak izgradnje porodične kuće Radetu Vukoviću, portiru u Zavodu za zapošljavanje Republike Srpske.

  • 0
Subscribe to this RSS feed