Ulogujte se

Počela izgradnja hotela na Sokocu

Na Sokocu je počela izgradnja hotela vrijednog više od milion maraka sa svim pratećim sadržajima za sportsko-rekreativni turizam. Investitori Milan Јolović i Milan Ćebić planiraju da hotel bude završen do Međuopštinskih omladinskih sportskih igara koje će biti održane na Sokocu u ljeto 2019. godine.

Јolović je rekao da će hotel nositi četiri zvjezdice i da će, prije svega, biti prilagođen za boravak vrhunskih sportista i sportista koji budu dolazili na visinske pripreme na šire područje Romanije. On je naveo da će hotel imati 20 soba sa ukupno 50 ležaja, restoranski dio, igraonicu, kafić i velnes centar sa savremenom teretanom, bazenom, dvije finske saune, slanu sobu i džakuzi.

Hotel će, kako planiraju investitori, imati površinu 1.300 metara kvadratnih, visoko prizemlje i tri sprata, a biće izgrađen u tradicionalnom planinskom stilu prilagođenom savremenim trendovima i potrebama gostiju. Objekat će biti otvaran fazno, pa će do sljedećeg ljeta, nadaju se investitori, biti u funkciji prizemlje, a do kraja maja 2019. godine savremeni restoran i sobe za goste.

Investitori obećavaju novih 15-20 radnih mjesta i ističu da su dobili značajnu podršku u realizaciji ovog projekta od lokalne uprave na Sokocu i "Elektrodistribucije" Pale.

Ostavite komentar

Unesite sva polja označena sa zvjezdicom (*).