Ulogujte se

Dodik: SNSD u Trnovu pokazao da njegova snaga jača

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izrazio je zadovoljstvo pobjedom kandidata ove stranke Dragomira Gagovića na prijevremenim izborima u opštini Trnovo i činjenicom da su izbori prošli u mirnoj atmosferi političke konkurencije.

"Nama je veoma važna ova pobjeda. Ovo je dokaz da SNSD ima snagu i da njegova snaga jača", rekao je Srni Dodik.

On je podsjetio da je na prošlim izborima u ovoj opštini, prije godinu dana, kandidat SNSD-a Goran Vujičić pobijedio sa 30 glasova razlike, a sada je to 180 glasova razlike, što je šest puta više.

"Važno je da su ljudi na tom prostoru pokazali da korespondiraju sa onim što je republička vlast i na taj način su veoma svjesni da korespondencija lokalne i republičke vlasti može samo donijeti dobrobit i razvoj toj opštini", naveo je Dodik.

Dodik je istakao da je pobjeda SNSD-ovog kandidata u Trnovu briljantna, te čestitao novoizabranom načelniku opštine, svim aktivistima SNSD-a, a stanovnicima Trnova zahvalio za neutralnu i fer političku borbu i za podršku kandidatu SNSD-a.

Dragomir Gagović iz SNSD-a pobijedio je na prijevremenim izborima za načelnika opštine Trnovo sa osvojenih 640 glasova ili 59,1 odsto, preliminarni su i nekompletni rezultati koje je sinoć objavila Centralna izborna izborna komisija /CIK/ BiH.

Nenad Mišović iz SDS-a osvojio je 443 glasa ili 40,9 odsto glasova, navedeno je na sajtu CIK-a BiH.

Ostavite komentar

Unesite sva polja označena sa zvjezdicom (*).