Ulogujte se

Predstavljanje izdavačke djelatnosti na Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu

Univerzitet u Istočnom Sarajevu predstaviće prvi put svoju cjelokupnu izdavačku djelatnost na Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu, koji se održava od 20. do 27. oktobra.

Štand Univerziteta u Istočnom Sarajevu biće postavljen u hali dva, nivo „A“, do štanda Predstavništva Republike Srpske u Srbiji, saopšteno je iz Univerziteta.

Rektor Univerziteta u Istočnom Sarajevu Milan Kulić prisustvovaće u ponedjeljak, 21. oktobra, u 12.00 časova predstavljanju Republike Srpske na Međunarodom sajmu knjiga, a izjava za novinare planirana je u 13.00 časova.

Dio izdavačke djelatnosti Univerziteta u Istočnom Sarajevu biće promovisan na štandu Predstavništva Republike Srpske.

U četvrtak, 24. oktobra, u 14.30 časova biće predstavljen zbornik radova „Pravo i vrijednosti“ o kome će govoriti profesori Pravnog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu Radomir Lukić i Goran Marković.

Istog dana u 15.00 časova biće predstavljena knjiga Srđana Lalića „Akademac-Igra ili/i vizija“ o kojoj će govoriti Mitar Novaković, Cvijetin Ristanović i Dušanka Novaković.

Na ovogodišnjem sajmu, koji se održava pod sloganom „Pismo=glava“ predstaviće se 500 izlagača, od kojih 60 iz inostranstva, a Egipat je zemlja počasni gost.

Ostavite komentar

Unesite sva polja označena sa zvjezdicom (*).