Ulogujte se

Istočno Novo Sarajevo: Nikola Galinac najbolji sportista u 2016. godini

Član Tekvando kluba "Slavija" Nikola Galinac najbolji je sportista u 2016. godini na području opštine Istočno Novo Sarajevo.

Priznanje najboljeg sportiste u 2016. godini Galincu je uručio načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo Ljubiša Ćosić koji je tom prilikom istakao da će ova lokalna zajednica i tokom 2017. godine nastaviti da ulaže u sportiste i sportske kolektive koji ostvaruju dobre razultate.

"U naredne četiri godine ćemo se potruditi da izbor sportiste godine i sve ostale manifestacije posvećene sportu proširimo. Nova sportska dvorana u Istočnom Novom Sarajevu čiji je projekt u završnoj fazi je garant da će sportisti imati kvalitetniju infrastrukturu za treninge", rekao je Ćosić.

Ćosić je dodao da je u prošloj godini opština Istočno Novo Sarajevo izdvojila više od 300.000 KM na sport, te da vjeruje da će u narednim godinama taj iznos i povećavati.

Galinac je izrazio zadovoljstvo osvojenim priznanjem, istakavši da će nastaviti sa vrijednim radom i treninzima kako bi u ovoj godini održao nivo odličnih rezultata iz 2016. godine.

Odbojkaški klub "Slavija" proglašen je najboljim sportskim kolektivom u 2016. godini, dok je odbojkašica tog kluba Jelena Papaz osvojila drugo mjesto na ovogodišnjem izboru najboljih sportista u Istočnom Novo Sarajevu.

Stefanu Ćukoviću iz Atletskog kluba "Istočno Sarajevo" je na ovogodišnjem izboru najboljih sportista pripalo treće mjesto.

Priznanje za najboljeg trenera u 2016. godini pripalo je Dejanu Vukadinu iz Karate kluba "Slavija", dok je najuspješniji sportski radnik, prema ocjeni stručnog žirija, Ivan Stanković iz Kluba malog fudbala "Tango".

Ostavite komentar

Unesite sva polja označena sa zvjezdicom (*).