Ulogujte se

Vučić liderima SzS: Spremite se za istinu

Vlast u Srbiji dobija se na izborima, istakao je u autorskom tekstu predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, a dijelu opozicije okupljenom oko Saveza za Srbiju poručio da se "spreme za istinu".

Šenborn: Na Blajburgu neće biti mise

Misa na Blajburgu neće biti služena, potvrdila je Austrijska biskupska konferencija, koja napominje da austrijsko javno mnjenje skup na Blajburgu doživljava kao fašistički.

Dačić: Buenos Ajres ne mijenja poziciju o Kosovu i Metohiji

Argentina neće promijeniti svoju poziciju o nepriznavanju jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova, izjavio je u Buenos Ajresu zamjenik ministra spoljnih poslova i vjera Argentine Gustav Slauvinen u razgovoru sa šefom diplomatije Srbije Ivicom Dačićem.

Vučić uručio Orden Alekseju Mileru

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić uručio je danas Orden srpske zastave drugog stepena predsjedniku Upravnog odbora ruske naftne kompanije "Gasprom" Alekseju Mileru.

Privedeno 18 osoba, troje zadržano zbog nasilnog ponašanja u RTS-u

Prethodna dva dana policija je privela 18 osoba u vezi sa protestima i upadom u zgradu RTS-a. Tri osobe su zadržane zbog sumnje da su nasilno ušle u RTS, prijetile motornom testerom, razbile staklo i bezobzirno se ponašale prema zaposlenima u javnom servisu i policijskim službenicima, rekao je direktor policije Vladimir Rebić. Šestorica policajaca zadobila su tjelesne povrede.

Otvaranje tajnih vatikanskih arhiva rasvijetliće i ulogu Stepinca

Otvaranje tajnih vatikanskih arhiva pokazaće kako je reagovao papa Pije Dvanaesti na informacije o zločinima ustaša u NDH, kao i da li je i kako upozoravao zagrebačkog kardinala Alojzija Stepinca na moguće posljedice i za Katoličku crkvu, objavile su Večernje novosti, pozivajući se na izvor iz Vatikana.

Subscribe to this RSS feed