Ulogujte se

Mihajlović: Srbija će imati najbržu prugu u regionu

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da će Srbija imati najbržu prugu u ovom dijelu regiona kojom će se vozovi od Beograda do Budimpešte kretati brzinom 200 kilometara na sat.

Stefanović: Beograd ima indicija ko je ubio Olivera Ivanovića

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je da Beograd bez obzira na ponašanje Prištine, koja je odbila bilo kakvu saradnju, ima određene indicije ko je ubica Olivera Ivanovića, kao i da se zna za "kretanje određenih lica na Kosovu i Metohiji i odlazak u jednu zapadnu zemlju".

Vukovarski gradonačelnik protiv srpskih učenika

Vukovarski gradonačelnik iz redova HDZ-a Ivan Penava napao je srpske učenike iz ovog grada tvrdeći da neki od njih ne ustaju kada se intonira hrvatska himna i ponovo prozvao srpske političare u Hrvatskoj kao nacionaliste koji žele "veliku Srbiju".

Vučić najavio uvođenje doživotne kazne zatvora

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je nakon sjednice Nacionalnog savjeta za bezbjednost saopštio da je namjera države da pobijedi najteže oblike kriminala i korupcije. Najavljuje borbu na pet nivoa i drakonske kazne za počinioce krivičnih djela, uključujući i doživotnu kaznu zatvora.

Potvrđuje se teza o stvaranju "velike Albanije"

Bivši diplomata Zoran Milivojević ocijenio je da odluka makedonskog Sobranja o preimenovanju Makedonije u Republiku Sjevernu Makedoniju omogućava Albancima u regionu bolje umrežavanje i da je sve što se dešava na neki način potvrda teze o "velikoj Albaniji".

U Hag otputovalo sedam pripadnika OVK

Sedmoro bivših pripadnika terorističke OVK otputovali su u Hag, gdje bi u narednih desetak dana trebalo da budu saslušani pred tužilaštvom Specijalnog suda kojii će suditi bivšim pripadnicima OVK za zločine nad Srbima, nealbancima i albancima lojalnim srpskom sistemu, potvrđeno je u Kosovskoj policijskoj službi.

Subscribe to this RSS feed