Ulogujte se

Vučića i Erdogana u Novom Pazaru dočekali brojni građani

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i predsjednik Turske Redžep Tajip Erdogan stigli su danas u Novi Pazar gdje ih je dočekao veliki broj građana.

Nastavićemo da pravimo puteve, bolnice, vrtiće i škole i ne postoji ništa važnije od toga, poručio je predsjednik Srbije u Novom Pazaru tokom zajendičkog obraćanja sa turskim kolegom Erdoganom.

- Znam da neću biti pozdravljen ni upola kao predsjednik Turske, ali imam dovoljno hrabrosti i čiste savjesti da mogu da vam kažem da sam radio i radim u vašem najboljem interesu i interesu svakog građanina Srbije - rekao je Vučić.

- Naš je posao da radimo koliko možemo i razvijamo sve dijelove Srbije i da ulažemo sve više novca - rekao je Vučić i najavio projekat izgradnje puta Požega - Boljare.

Želja je, kaže, da se ovaj kraj spoji i sa Beogradom i Sarajevom i Podgoricom.

- Naš je posao da pravimo puteve, bolnice, vrtiće i škole i to ćemo nastaviti da radimo i ne postoji ništa važnije od toga - poručio je srpski predsjednik.

Predsjednici Srbije i Turske prethodno su se sastali sa gradonačelnicima i predsjednicima opština Novi Pazar, Raška, Kraljevo, Sjenica, Tutin, Prijepolje, Nova Varoš i Priboj.

Predviđeno je i potpisivanje protokola između grada Novog Pazara i opštine Raška sa turskom Agencijom za saradnju i koordinaciju.

Grad je u znaku dolaska dva predsjednika. Skoro svaka zgrada u centru ukrašena je zastavama Turske i Srbije ili transparentom "Dobrodošli u Novi Pazar", "Vučić - Erdogan", dok preko puta Gradske uprave dominira transparent sa velikom Erdoganovom slikom uz tekst "I za reči i za postupke", na turskom.

Veliki broj građana je u crvenom, ili nose marame i šalove sa obilježjima Turske, a na Novopazaraskoj tvrđavi istaknute su zastave Turske, Srbije i Novog Pazara, a grad je ukrašen i balonima u bojama zastava dvije zemlje.

Ostavite komentar

Unesite sva polja označena sa zvjezdicom (*).