Ulogujte se

Zagreb oblijepljen smrtovnicama:"Izdahnula je Republika Hrvatska"

Grad Zagreb osvanuo je oblijepljen neobičnim smrtovnicama. Autor je obavijestio kako je preminula Republika Hrvatska.

Autor smrtovnica obavještava građane "kojima je još stalo" da je u 27. godini preminula Republika Hrvatska. Kao datum smrti naveden je 1. januar 2018. godine.

Na vrhu smrtovnice citirane su navodne posljednje riječi Slobodana Praljka, po kojima je on rekao: "Živite i borite se, nemojte završiti kao ja. Ne predajte se nikada!", ali za to nema nikakve potvrde.

Cijeli tekst smrtovnice glasi: "U dubokoj boli javljamo svim rođacima, prijateljima i državljanima, kojima je još stalo, tužnu vijest da je u 27. godini života nakon duge i teške borbe protiv lopovluka, korupcije, uhljeba te zbog neizlječive bolesti karcinoma društva izdahnula naša draga, majka, baka, domovina Republika Hrvatska (30.5.1990. - 1.1.2018.). Posljednji ispraćaj će se održati na Trgu svetog Marka, Zagreb 1.12.2017.

Ožalošćeni: većina hrvatskog naroda, radnici, studenti, mladi, njihovi roditelji, bake i djedovi. Oni koji ne mogu donijeti vijenac i svijeću za poginule koji su dali život za domovinu, zapitajte se šta ste radili 1.12.2017. dok se još nešto moglo poduzeti, "uručiti otkaz ugovora o radu saborskim zastupnicima" javnim suđenjem saborskim poslanicima i političarima za 27 godina pljačke, silovanja, kršenja ustavnih i međunarodnih zakona, veleizdaje naroda i nacionalnih interesa te uvođenje direktne demokracije! Počivala na smetljištu istorije!".

Ostavite komentar

Unesite sva polja označena sa zvjezdicom (*).