Ulogujte se

Beograd: Nakon požara VMA nastavlja sa radom

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da će šteta koju je prouzrokovao požar na Vojnomedicinskoj akademiji /VMA/ u Beogradu brzo biti sanirana i da ova ustanova normalno nastavlja sa radom.

Vulin, koji je sa saradnicima posjetio VMA, poručio je da porodice pacijenata treba da budu mirne, jer su oni zbrinuti i nastaviće liječenje.

On je zahvalio svima koji su učestvovali u gašenju požara, posebno kadetima koji su se dobrovoljno javili i zaposlenim sa VMA koji su došli da pomognu da se saniraju posljedice požara, saopšteno je iz Ministarstva odbrane Srbije.

"Svi su dobro i zbrinuti. Sve će se nastaviti kao i do sada i šteta će brzo biti sanirana", rekao je Vulin.

Zastupnik načelnika VMA pukovnik Miroslav Vukosavljević rekao je da je požar izbio u dijelu VMA na kome nema pacijenata, a da je dio njih bio preseljen zbog dima, ali je nakon sat i po vraćen u svoje postelje.

"Nema nikakvih posledica po zdravlje pacijenata. VMA nastavlja sa radom i samo će ovaj deo zahvaćen požarom biti privremeno isključen", rekao je Vukosavljević.

Požar je izbio sinoć u 19.30 časova na četvrtom spratu VMA u dijelu reumatologije i hematologije u kojem nije bilo pacijenata.

Ostavite komentar

Unesite sva polja označena sa zvjezdicom (*).