Ulogujte se

Američki specijalac, uhapšen u Beogradu, bio u potrazi za Bin Ladenom

Vojna policija u Srbiji je za dva dana privela osmoro stranih državljana među kojima je i član "Tima 6", jedinice koja je tragala za Osama Bin Ladenom, pišu mediiji u Srbiji.

Grupa od dva Amerikanca i dvije Ukrajinke uhapšena je u nedjelju u Beogradu zbog snimanja objekata Generalštaba dronom, a istog dana u vojnom skladištu na Fruškoj gori uhapšeni su Britanka i Avganistanac sa italijanskim pasošem, članovi međunarodne organizacije Ljekari bez granica, dok su kod Novog Sada vojni policajci priveli par iz Španije zbog neovlašćenog ulaska u kasarnu Petrovaradin.

Povodom ovih špijunskih afera, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić u emisiji "Ćirilica" na TV hepi ocijenio je da ima faktora spolja kojima ne odgovara stabilan region i s tim u vezi iznio podatak da je u Srbiji uhapšena osoba koja je pripadala "Timu 6" koji je jurio Osamu Bin Ladena u Avganistanu.

- Zamislite da vi nađete tipa iz "Tima 6", koji je jurio za Bin Ladenom u Avganistanu i nađete ga sa brušenim pištoljem ovdej i nađete kriminalne veze koje su mu dostavile taj brušeni pištolj i uhapsite te Srbe koji su to dostavljali, a oni ćute svi kao zaliveni, neće da govore zašto je trebalo da se upotrebi - rekao je Vučić.

Ostavite komentar

Unesite sva polja označena sa zvjezdicom (*).