Ulogujte se

Dačić: Razumio sam Vučićevu poruku

Predsjednik SPS-a Ivica Dačić izjavio je da je razumio jučerašnju poruku premijera Srbije i da je saglasan s tim da je Srbiji potrebna borbena vlada. Dačić je, odgovarajući na pitanja novinara u Vladi Srbije, rekao i da će predstavnici koalicije SPS-JS prihvatiti premijerov poziv na razgovore o formiranju nove vlade i ponovio da je za budućnost Srbije, prema njegovom mišljenju, najbolja politička opcija da se saradnja tih stranaka i SNS-a nastavi.

Lider SPS-a je dodao i da je važno da se saradnja bazira, ne na tome ko šta nudi i ko šta traži, već oko saglasnosti u vezi sa deset tačaka budućeg rada nove vlade.

Ukoliko smo saglasni sa tim, i premijer sa profilom naše koalicije, mislim da tu nema dileme, rekao je Dačić i poručio da je za Srbiju važno da u naredne četiri godine ide krupnim koracima napred kako bi nadoknadila sve što je propustila prethodnih godina.

Dačić se i našalio, rekavši da bi, za razliku od premijera, njemu više odgovaralo kada bi sastanci sa strankama bili od ponoći do pet ujutru, a ne kada bi počinjali u pet ujutru.

Ostavite komentar

Unesite sva polja označena sa zvjezdicom (*).