Ulogujte se

Princ Salman naredio ubistvo Kašogija?

Američka Centralna obavještajna agencija izrazila je uvjerenje da je saudijski princ Mohamed bin Salman naredio ubistvo novinara Džamala Kašogija u konzulatu u Istanbulu, izjavili su danas izvori upoznati sa istragom.

  • 0

Putin doputovao u Singapur

Ruski predsjednik Vladimir Putin doputovao je u trodnevnu posjetu Singapuru, gdje će razgovarati sa rukovodstvom ove zemlje, učestvovati u dva samita i održati sastanke sa stranim kolegama.

  • 0

Laburisti žele izbore ili novi referendum

Britanska opoziciona laburistička stranka založiće se za održavanje izbora ili novog referenduma ukoliko parlament odbije plan premijera Tereze Mej o "Bregzitu", rekao je danas portparol laburista Keir Starmer.

  • 0

Tramp: Ogroman uspjeh na izborima

Predsjednik SAD Donald Tramp je u prvoj reakciji na rezultate izbora za Kongres rekao da je ostvaren "ogroman uspjeh" iako je njegova Republikanska stranka izgubila kontrolu nad Predstavničkim domom.

  • 0

SAD: Migranti odlučili da nastave ka Meksiko Sitiju

Velika grupa migranata iz Centralne Amerike koja putuje kroz Meksiko ka SAD, stigla je do Meksiko Sitija gdje je našla sklonište na sportskom stadionu, gdje su im lokalne vlasti postavile poljske krevete, hranu i lijekove.

  • 0
Subscribe to this RSS feed