Ulogujte se

Tramp sprema nove smjene

Američki predsjednik sprema još smjena u svom timu. Kako tvrdi "Vašington post" Tramp će najpre zamijeniti svog savjetnika za nacionalnu bezbjednost, H.R. Mekmastera.

  • 0

Četvoro mrtvih u padu mosta na Floridi

Četiri osobe su poginule prilikom rušenja 950 tona teškog pješačkog mosta u Majamiju koji je pao na jednu od naprometnijih saobraćajnica u toj saveznoj državi na jugu SAD.

  • 0

Turske oružane snage opkolile Afrin

Turska vojska je zajedno sa svojim saveznicima iz redova pobunjenika opkolila grad Afrin na sjeveru Sirije, saopšteno je iz turskih oružanih snaga.U saopštenju se navodi da je opsada Afrina veliki napredak u turskoj ofanzivi protiv kurdskih boraca u blizini južne granice Turske.

  • 0

Kim Džong Un želi da zaključi mir sa SAD

Lider Sjeverne Koreje Kim Džong Un izrazio je „snažnu želju“ da potpiše mirovni sporazum sa Sjedinjenim Američkim Državama i uspostavi diplomatske odnose između dviju zemalja, saopštio je južnokorejski list „Donga ilbo“ pozivajući se na izvore u predsjedničkoj administraciji Južne Koreje.

  • 0

Le Pen: Teška noć za Evropsku uniju

Italijanska desnica sa Silvijem Berslukonijem i manjim antimigrantskim i evroskeptičnim strankama ima velike šanse da formira vladu Italije, a lider francuskog Nacionalnog fronta Marin le Pen poručuje da je "EU imala tešku noć".

  • 0
Subscribe to this RSS feed