Ulogujte se

Terzić: Titula bez ijedne mrlje

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić rekao je da je ponosan na svoj tim koji je "bez ikakve mrlje" osvojio Evropsko prvenstvo.

- Šta reći poslije ovakve utakmice i ovakvog rezultata. Velika sreća, veliko zadovoljstvo... Prije svega sam ponosan na djevojke, koje su ovo Evropsko prvenstvo odigrale na način koji odavno nije viđen. Igrale su u takvom ritmu da protivniku ni u jednom trenutku, ni u jedno meču nisu dale gram šanse da može da pobijedi - rekao je Terzić.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije osvojila je Evropsko prvenstvo, pošto je u finalu u Bakuu pobijedila Holandiju sa 3-1 u setovima.

- Odigrale su ovo prvenstvo bez ijedne mrlje. Osvojeno je Evropsko prvenstvo... Pokazale su da su najbolja ekipa, po svim parametrima su najbolje, a i sami rezultati govore. Niko ne može da im prigovori. Sada treba da slave i da uživaju - rekao je selektor.

Reprezentaciji Srbije je ovo četvrta medalja na kontinentalnim šampionatima, a druga zlatna, nakon trijumfa 2011. godine u Beogradu.

Ostavite komentar

Unesite sva polja označena sa zvjezdicom (*).