Ulogujte se

Veterani Zvezde: Zvezdaši, pomozite klubu

Sekcija veterana i Savjet fudbalskog kluba Crvena zvezda pozvali su upravu u ostavci da do izbora radi u interesu kluba. Reagujući na turbulentna dešavanja u Crvenoj zvezdi, Savjet i Sekcija veterana osudili su pokušaje pritiska na klub koji nikada nisu bili deo Zvezdine tradicije.

"Kao dugogodišnji članovi koji su posvetili deo života i veliko vreme napretku kluba izražavamo zabrinutost trenutnim stanjem koje odlikuju nepotrebni pritisci na rad kluba u momentu kada su raspisani opšti izbori. Pozivamo članove Upravnog odbora da nastave da rade do izbora u korist kluba, kao i članove koji su podneli ostavke da završe svoje započete poslove i zadatke. Pozivamo sve sportske i državne organe da prate rad kluba i pomognu da se on odvija na osnovama sportskih pravila i na zakonit način", navodi se, između ostalog, u sopštenju veterana na sajtu Crvene zvezde.

"Pozivamo sve pristalice, simaptizere i navijače Crvene zvezde da svojim angažovanjem, dolaskom na stadion i podrškom ekipi pomognu da se uspostave uslovi za normalno takmičenje i da se život u klubu odvija na zakonit način do raspisanih izbora", poručili su Sekcija veterana i Savet crveno-belih.

Ostavke u Crvenoj zvezdi podneli su potpredsjednici kluba Slaviša Kokeza i Ivica Tončev, članovi Upravnog odbora Predrag Ćulibrk, Branko Radujko, Aleksandar Antić, Branislav Đurđević i Dušan Bajatović, kao i generalni direktor kluba Zvezdan Terzić.

Odlazeća uprava crveno-belih u utorak je donijela odluku da se sredinom septembra raspišu vanredni izbori u klubu.

Ostavite komentar

Unesite sva polja označena sa zvjezdicom (*).